Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοκτόνησε η νοσοκόμα της Kate Middleton μετά τη φάρσα




Συγκλονισμένο είναι το παλάτι και όλη η Βρετανία για την αυτοκτονία της νοσοκόμας της Kate Middleton που έπεσε θύμα φάρσας από δύο Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς.



Το πτώμα της Jacintha Saldanha βρέθηκε σε αυλή κοντά στο νοσοκομείο «King Edward VII», όπου νοσηλευόταν  η 30χρονη Δούκισσα και όπου εργαζόταν η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών.







Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge  εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για τραγικό γεγονός και δήλωσαν πως είναι στο πλευρό της οικογένειας, των φίλων και των συναδέλφων της άτυχης Jacintha.


H Διοίκηση του Νοσοκομείου ανακοίνωσε τον ξαφνικό θάνατο της νοσοκόμας,  η οποία «εργαζόταν για πάνω από 4 χρόνια στο «King Edward VII» έχοντας άριστη σχέση με τους συναδέλφους της».

 

Η φάρσα


Δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί, που τηλεφώνησαν στο νοσοκομείο υποδυόμενοι την βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο ρωτούσαν πώς είναι η εγκυμονούσα και πότε μπορούν να την επισκεφθούν.


«Παγωμένη» η νοσοκόμα τους απάντησε ευγενέστατα πως «η δούκισσα κοιμόταν εκείνη τη στιγμή και πως πέρασε ένα ήρεμο βράδυ!», ενώ οι ακροατές άκουγαν on air το τηλεφώνημα!


Οι παραγωγοί έσκασαν στα γέλια, ενώ ο διευθυντής του νοσοκομείου χαρακτήρισε την φάρσα ανόητη.


Πηγή: i-diadromi
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου