Σάββατο, 3 Αυγούστου 2013

Θα τους παντρέψει ο ετοιμοθάνατος γιος τους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία είναι πολύ συγκινητική και πρωταγωνιστής είναι ένας μικρός αγωνιστής της ζωής, ο μόλις 2,5 ετών Λόγκαν ο οποιος έχει μόλις λίγες εβδομάδες ζωής!

Ενα ζευγάρι από την δυτική Πενσυλβάνια, αποφάσισε να επισπεύσει τον γάμο του για να βάλουν το παιδί τους - που πολύ σύντομα θα "χάσουν" να τους παντρέψει!

Ο Λόγκαν Στίβενσον, πάσχει από μια σπάνια ανίατη ασθένεια και οι γιατροί του δίνουν πολύ λίγες εβδομάδες ζωής.

Η Κριστίν Σβιντόρσκι και ο Σον Στίβενσον, ήθελαν σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους να είναι παρών και ο γιός τους. Και μάλιστα να πρωταγωνιστεί.
το κουστούμι του μικρού κουμπάρου

Όπως είπαν, το αποφάσισαν μετά από συζητήσεις με συγγενείς και φίλους και μέσω του CBS που παρουσίασε την ιστορία τους, θέλησαν να τους ευχαριστήσουν, αφού δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο λόγω της ασθένειας του μικρού Λόγκαν.

Ο Λόγκαν γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική διαταραχή και η κατάστασή του επιδεινώθηκε αφού προσβλήθηκε και από άλλες ανίατες ασθένειες!

με τη μαμά του

"Εμαθα τόσα πολλά από τον Λόγκαν. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Είναι ένας άγγελος σταλμένος από τον ουρανό. Θα μου λείψει αφάνταστα", λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του.

Ότι θα χρησιμοποιηθεί στον γάμο, από τα τραπέζια, μέχρι το φαγητό, τα ποτά και τα γλυκά τα δώρισαν, συγγενείς, φίλοι τους αλλά και άγνωστοι!

Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου