Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ: 15χρoνoς αυτοκτόνησε επειδή…

Θρηνεί ένα ολόκληρο σχολείο τον άδικο χαμό ενός 15χρονου έφηβου, που έβαλε τέλος στην ζωή του, επειδή τον κορόιδευαν οι συμμαθητές του.

Όπως λένε οι γονείς του 15χρονου που έπασχε από Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής (ADHD), τα πειράγματα για τις μαθησιακές του δυσκολίες ήταν σκληρά, ενώ οι συμμαθητές του τον αποκαλούσαν και παιδόφιλο, γιατί είχε σχέση με κοπέλα δύο χρόνων μικρότερή του.

Η 34χρονη μητέρα του παιδιού αποφάσισε να μιλήσει δημοσίως για την αυτοκτονία του γιου της, ζητώντας από τους υπεύθυνους την αυστηρότερη τιμωρία των υπεύθυνων, ενώ ακόμα πιο τραγικό πρόσωπο στην υπόθεση είναι η μικρή αδερφή του 15χρονου που τον βρήκε κρεμασμένο.

«Θέλω να νέα παιδιά να δουν τι μπορούν να προκαλέσουν με την άσχημη συμπεριφορά τους απέναντι στους συμμαθητές τους. Θα πρέπει να έχουν την παιδεία ώστε να φέρονται κατάλληλα σε παιδιά που πάσχουν από προβλήματα ψυχικής υγείας ή από μαθησιακές δυσκολίες» δηλώνει η 34χρονη, η οποία «λυγίζει» περιγράφοντας το τελευταίο βράδυ του γιου της.

«Πήγαμε όλοι στα κρεβάτια μας το προηγούμενο βράδυ, όπως κάθε φορά. Δεν μας είχε δώσει ποτέ κανένα στοιχείο για να καταλάβουμε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Γελούσαμε όλοι και έπαιζε με τα αδέρφια του πριν πάει στο κρεβάτι του. Όλα έγιναν τόσο ξαφνικά», είπε.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο νεαρός, λίγο πριν αυτοκτονήσει, έσβησε όλα τα δεδομένα από το κινητό του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι Αρχές να πάρουν πληροφορίες για το τι τον απασχολούσε και ποιο ήταν το γεγονός εκείνο που έγινε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην ψυχή του.
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου