Σάββατο, 6 Ιουλίου 2013

Τη σκότωσε επειδή είπε την αλήθεια.

Η Ρουθ Ταλία Σάγιας αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό, ότι δηλαδή κερδίζει τα προς το ζην χορεύοντας σε κλαμπ. Η τηλεοπτική κάμερα έδειξε τους γονείς της και τον 20χρονο σύντροφό της Μπράιαν Ρομέρο Λέιβα που έκπληκτοι την παρακολουθούσαν να αποκαλύπτει την αλήθεια.

«Ο πατέρας μου θα με πετούσε από το σπίτι αν του έλεγα πως κερδίζω χρήματα», συνέχισε η νεαρή που είχε πει στην οικογένεια και τον αγαπημένο της ότι εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο. Όμως αυτό που άφησε άφωνους τους δικούς της ανθρώπους ήταν όταν δήλωσε μπροστά σε κάμερα και κοινό ότι έχει κάνει σεξ έναντι χρημάτων, προκαλώντας την οργή του συντρόφου της.

Η 19χρονη κέρδισε 15.000 ευρώ, ωστόσο λίγο μετά εξαφανίστηκε. Η οικογένειά της ξεκίνησε προσπάθειες για την αναζήτησή της όμως κανείς δεν μπορούσε να την εντοπίσει. Μέχρι που πριν λίγες ημέρες ο σύντροφός της αποκάλυψε την αλήθεια: την στραγγάλισε και την έθαψε σε περιοχή κοντά στην Λίμα. Οι αρχές όμως συνέλαβαν και τον θείο του καθώς θεωρείται συνεργός στην δολοφονία, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή της μητέρας του δράστη στον φόνο της άτυχης νεαρής.

Σύμφωνα με την περουβιανή αστυνομία μάλιστα το κίνητρο ήταν το χρηματικό έπαθλο! Την ίδια ώρα πάντως έχει ανοίξει συζήτηση σχετικά με το κατά πόσο η «Αξία της αλήθειας» πρέπει να τροποποιηθεί ώστε να αλλάξουν οι ερωτήσεις που τίθενται στους συμμετέχοντες. Παρόλα αυτά ο παρουσιαστής της εκπομπής Μπέτο Ορτίζ υπερασπίστηκε το σόου ισχυριζόμενος ότι «όποιος κατηγορεί την "Αξία της αλήθειας" είναι με το πλευρό του δολοφόνου».

πηγή: myself.gr
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου