Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μάνα και κόρη θύματα δουλείας... Τις απειλούσαν με φίδια, ιγκουάνα και pitbull

Η υπόθεση έχει σοκάρει την κοινωνία του Οχάιο στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Δυο άνδρες και μια γυναίκα κατηγορούνται για δουλεία καθώς φέρονται να κρατούσαν επί τουλάχιστον δυο χρόνια αιχμάλωτες μια ανάπηρη γυναίκα και την κόρη της.

Τις απειλούσαν με μεγάλα φίδια, τις ανάγκαζαν να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο όπου ένα ιγκουάνα ήταν εκτός γυάλας, προκειμένου να τις εκφοβίσουν ώστε να μη διαφύγουν. Τις άφηναν νηστικές, ενώ τις απειλούσαν, εκτός από τα ερπετά και με μεγάλα σκυλιά ράτσας πίτμπουλ.

Η μητέρα δεχόταν ξυλοδαρμούς και απειλές με όπλα και αναγκαζόταν να κάνει χειρωνακτικές εργασίες, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Τζόρντι Κάλαχαν, 26 ετών, ο Ντάνιελ Μπράουν, 31 ετών και η Τζέσικα Χαντ, 31 ετών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δουλεία και καταναγκαστική εργασία.

Και όλα αυτά γιατί; Οι τρεις κατηγορούμενοι εξανάγκαζαν τις δύο γυναίκες να τους καθαρίζουν το σπίτι, να τους πλένουν τα ρούχα, να κάνουν τα ψώνια καθώς και να φροντίζουν τα σκυλιά αλλά και τα ερπετά που υπήρχαν στο σπίτι. Η Χαντ αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες ότι έκλεβε το μηνιαίο επίδομα αναπηρίας της γυναίκας.

Πηγή: tsekouratoi.blogspot.com
Please LIKE and SHARE, Thank you!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου